maandag 4 juli 2022

Lexus ES aangepast voor modeljaar 2023

AUTOZINE
Lexus ES aangepast voor modeljaar 2023
De Lexus ES wordt aangepast voor modeljaar 2023. Het multimediasysteem krijgt een ingrijpende update, met meer functionaliteit, cloud-based navigatie en meer intuptieve bediening. Dit najaar staat de vernieuwde Lexus ES in de Nederlandse Lexus-showrooms.
Lees verder

BMW start productie nieuwe 7-Serie
De eerste serieproductie-exemplaren van de nieuwe BMW 7-Serie rollen vandaag van de productielijn in de BMW Group fabriek in Dingolfing. Dat betekent zelfs een dubbel debuut. Het nieuwe BMW topmodel wordt namelijk niet alleen geproduceerd met relatief effici?nte verbrandingsmotoren, maar ook als volledig elektrische BMW i7.
Lees verder

Jeep Compass tijdelijk als Night Eagle
De Jeep Compass 4xe is vanaf nu ook te bestellen in Night Eagle-uitvoering. Die valt onder andere op door de Gloss Black 18-inch lichtmetalen wielen en zwarte accenten zoals de 7-slots grille. De uitrusting is extra compleet en de prijs bedraagt 43.600 euro.
Lees verder

Ford Bronco komt naar Europa
De Ford Bronco komt naar Europa. Met de komst van deze Amerikaanse legende de oceaan over. De Bronco is breed inzetbaar, geholpen door nieuwe, slimme technologie en zal vanaf eind 2023 in een beperkte oplage beschikbaar zijn voor geselecteerde Europese markten. Het bijzondere ontwerp van interieur en exterieur is geinspireerd op de iconische Ford-modellen, zoals de originele Bronco uit 1966, de F-serie Ford trucks en de Ford Mustang. Zo creeerden de ontwerpers een SUV met een heel eigen, unieke stijl en een onvervalst gevoel voor avontuur.
Lees verder

Renault ontwikkelt 5 Diamant showcar
Renault werkte samen met de Franse ontwerper Pierre Gonalons om de 5 opnieuw uit te vinden. Het resultaat van die samenwerking is de Renault 5 Diamant: een unieke, elektrische showcar die is ontstaan uit de ontmoeting tussen de wereld van het interieurdesign en die van de auto. In 2022 viert het merk de zestigste verjaardag van de Renault 5. Als uithangbord van de popcultuur wist de Renault 5 tussen 1972 en 1984 in vele landen meer dan vijf miljoen eigenaren te overtuigen. Renault biedt tal van bijeenkomsten en activeringen aan, met evenementen, happenings en campagnes op de sociale netwerken.
Lees verder