Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes breekt EQE-gamma open met lagere instapprijs en nieuwe AMG-versie

AUTOFANS
Mercedes breekt EQE-gamma open met lagere instapprijs en nieuwe AMG-versie
Taal Nederlands Hield Mercedes het gamma van zijn elektrische EQE beperkt tot twee varianten, dan zijn dat er nu een flink pak meer geworden. De EQE telt nu niet alleen een instapmodel om de vanafprijs te drukken, maar ook een krachtigere AMG-versie om... welja, de sprintcijfers te drukken.
Lees verder

(Op)laadvolume: zeven elektrische auto's met verrassend veel kofferruimte
Taal Nederlands Ben je op zoek naar een elektrische auto met een ruime koffer, dan moet je gelukkig niet noodzakelijk gaan shoppen voor de ene of de andere rudimentaire bestelwagen. Ook de doordeweekse EV kan tegenwoordig verbazen met zijn bagageruimte. Hier vind je zeven voorbeelden.
Lees verder

Opvolger Lamborghini Huracan wordt plug-inhybride, bevestigt topman
Taal Nederlands Geloof het of niet, maar de Lamborghini Huracan is alweer acht jaar op de markt. Dat is een heel leven in autojaren, waardoor het stilaan tijd wordt voor een opvolger… en niet zomaar eentje. Als we de technische directeur van Lamborghini namelijk mogen geloven, wordt die nieuwkomer een stekkerhybride.
Lees verder

Officieel: Kia XCeed facelift gaat Ceed achterna (2022)
Taal Nederlands Als één Kia over de dam is, volgen er meer. Daarom wordt nu ook de XCeed getrakteerd op een facelift, die de techniek zo goed als ongemoeid laat maar vooral het uiterlijk gelijktrekt met de rest van het gamma. Reken dus op strakkere lampen, scherpere schermen en natuurlijk het nieuwe Kia-logo op de front.
Lees verder

Eerste test: Nissan Ariya (2022)
Taal Nederlands Nissan mengt zich opnieuw in de strijd om de elektrische auto. Met de Leaf waren de Japanners lange tijd pionier, maar terugkeren doen ze met de Ariya, een grote SUV die perfect inspeelt op de moderne trends en de nodige pluspunten verzamelt.
Lees verder