Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Honda CR-V gaat aan de zesde generatie (2022)

AUTOFANS
Officieel: Honda CR-V gaat aan de zesde generatie (2022)
Taal Nederlands Honda heeft het doek gehaald van haar zesde generatie CR-V. Die schermt met grotere afmetingen, een strakker design en komt in Europa uitsluitend als (plug-in)hybride.
Lees verder

Officieel: Radar RD6 is elektrische pick-up van zustermerk Polestar (2022)
Taal Nederlands Volvo, Polestar en Lotus krijgen er een broertje bij: EV-merk Radar is geboren... en toont met de RD6 meteen een pick-up met globale plannen.
Lees verder

Officieel: Hyundai Ioniq 6 laat nu ook in aandrijflijnen kijken (2022)
Taal Nederlands Hyundai heeft zijn nieuwe EV, de Ioniq 6, eindelijk officieel aan de wereld voorgesteld. "Nog eens," denk je dan? Inderdaad: de constructeur liet ons eerder al kennismaken met het gedetailleerde ontwerp van de auto, maar over de technische gegevens zwegen de Koreanen toen nog in alle talen. Tot nu, dus.
Lees verder

Rijtest: Tesla Model Y Performance (2022)
Taal Nederlands Een merk zonder compacte SUV telt tegenwoordig niet meer mee. Dat geldt zelfs voor Tesla, dat de dingen maar al te graag op zijn eigen manier aanpakt. Dit is dus de Model Y Performance, die de gekende elektropower combineert met een populaire, hoogpotige carrosserie.
Lees verder

Alfa Romeo keert kar, wil geen liefhebbersmerk meer zijn
Taal Nederlands Vraag je aan de gemiddelde autofanaat om een Alfa Romeo te beschrijven, dan vallen al snel steekwoorden zoals 'passie', 'schoonheid' en 'sportiviteit'. Klinkt mooi, zou je denken, maar precies daar zouden de Italianen nu van af willen. Kijk even weg, Alfist…
Lees verder