Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Maserati gaat voor 10 jaar garantie

AUTOWEEK
Ook Maserati gaat voor 10 jaar garantie
Na Toyota en Lexus gaat er nog een fabrikant voor 10 jaar garantie. Ditmaal is het Maserati dat zijn garantietermijn oprekt naar 10 jaar, al zijn
Lees verder

Brandstofprijzen blijven dalen
Vergeleken met twee jaar geleden is het nog altijd huilen aan de pomp, maar de brandstofprijzen zijn al wel weer een tijdje aan het zakken.
Lees verder

Mazda MX-5 vs. Fiat Barchetta - Occasion dubbeltest
Misschien wel de leukste vrijetijdsauto is de roadster. Plek voor twee en een beetje bagage, ontworpen met rijplezier als uitgangspunt en leuk om te zien. Dan kom je al snel bij de Mazda MX-5 uit, 's werelds meest verkochte auto in zijn soort. Met hetzelfde, bescheiden bedrag in de knip kunnen we ook kiezen voor de Fiat Barchetta. Italiaanse flair of Japanse perfectie?
Lees verder

Porsche Boxster 2.5 – 1999 – 320.723 km - Klokje Rond
De Porsche Boxster staat hoog op de verlanglijst bij menig autoliefhebber. Dat is niet zo verwonderlijk want hij is betaalbaar. Ze staan te koop voor minder dan tien mille. Anderhalf jaar geleden waagde Ellen Nijland de gok en parkeerde er voor € 8.000 eentje voor haar deur.
Lees verder

Volkswagen T-Roc Cabriolet - Test
Wil je graag een nieuwe, volwaardige vierzits cabriolet voor minder dan € 50.000? Dan kijk je hier naar je enige optie. Dat de T-Roc een relatief betaalbare cabriolet is, is al net zo opmerkelijk als het feit dat het een opgehoogde cabriolet is. Het is dus bij voorbaat de beste in zijn klasse.
Lees verder