Doorgaan naar hoofdcontent

Schrijf je nu in voor de Autofans Tour 2022!

AUTOFANS
Schrijf je nu in voor de Autofans Tour 2022!
Taal Nederlands Haal de klassieker, sportwagen of andere obscure automobiel maar van stal, want de Autofans Tour is terug! Dit jaar verkent onze verzameling vierwielers de regio tussen Sint-Truiden en Sint-Katelijne-Waver, en jij kan erbij zijn. Dit en meer mag je verwachten op 7 augustus 2022!
Lees verder

N Day: Hyundai warmt op voor sportieve, elektrische toekomst
Taal Nederlands Vandaag is het 'N Day' bij Hyundai. Voor de gelegenheid geven de Koreanen een vooruitblik naar de elektrische toekomst van hun N-label, en die bevat zowel concrete als minder concrete ideeën. Naast twee gekke conceptcars beloven ze namelijk ook een snellere variant van de Ioniq 5.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Mercedes-Benz GLC (2022)
Taal Nederlands Mercedes heeft zijn succesnummer vernieuwd. De nieuwe generatie GLC is voortaan standaard voorzien van milde hybride ondersteuning en krijgt ook stekkerversies. De SUV is nu ook klaar voor de verkoop.
Lees verder

Donkervoort trekt de Grote Oceaan over
Taal Nederlands Voor het eerst in zijn 44-jarige geschiedenis trekt de Nederlandse sportwagenconstructeur Donkervoort de Grote Oceaan over. Het merk slaat daarvoor de handen in elkaar met een lokale partner.
Lees verder

Elektrische Mini Cooper SE Cabrio blijft (voorlopig) bij één exemplaar
Taal Nederlands Of er een productie inzit wil Mini niet kwijt, maar de Britse Duitsers doen ons watertanden met deze Mini Cooper SE Cabrio. Volledig elektrisch en voorlopig dus beperkt tot één exemplaar.
Lees verder