Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota Highlander aangepast voor 2023

AUTOZINE
Toyota Highlander aangepast voor 2023
Toyota Highlander bijgepunt voor modeljaar 2023. Vanaf modeljaar 2023 krijgt de Toyota Highlander een reeks verbeteringen en upgrades die de auto luxueuzer en gemakkelijker in het gebruik moeten maken. Bovendien is de grote, vierwielaangedreven 7-zits SUV te bestellen in een nieuwe kleur, met nieuwe lichtmetalen wielen.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Kia Sportage
De Kia Sportage heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren ontvangen van Euro NCAP, Europas onafhankelijke testinstantie voor de veiligheid van autos. De Sportage scoorde hoge cijfers op alle testonderdelen en onderstreepte daarmee het indrukwekkende niveau op het gebied van actieve en passieve veiligheid.
Lees verder

Volkswagen introduceert nieuwe Amarok
Volkswagen presenteert de nieuwe Amarok. De pick-up is ontworpen en ontwikkeld in Duitsland en Australi? en wordt geproduceerd in Zuid-Afrika. Hij is voorzien van moderne voorzieningen, waaronder meer dan twintig nieuwe rijassistentiesystemen, mobiele online diensten, motoren die relatief effici?nt zijn en een hoog koppel leveren, twee vierwielaandrijvingssystemen, specifiek voor dit model ontwikkelde accessoires en een duidelijk Volkswagen design-DNA. Eind dit jaar maakt hij zijn opwachting in de eerste landen wereldwijd.
Lees verder

Jaguar verlengt garantie tot 5 jaar
Jaguar biedt voortaan vijf jaar garantie op alle modellen, inclusief de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de E-PACE en F-PACE SUV, de XE en XF sedan, de XF Sportbrake en de F-TYPE Coupe en Convertible, ongeacht motor en aandrijving. Bovendien maakt Jaguar het nu mogelijk om de Jaguar Assistance pechhulp elk jaar gratis te verlengen wanneer het regulier onderhoud door een erkend Jaguar dealer wordt uitgevoerd en de auto jaarlijks een Zomer- of Wintercheck krijgt.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Cupra Born
In navolging van de CUPRA Formentor en CUPRA Leon is de volledig elektrische CUPRA Born na intensieve veiligheidstests door Euro NCAP bekroond met de maximale score van vijf sterren. Daarmee laat CUPRA zien dat sportieve, ge?lektrificeerde prestaties en veiligheid samengaan.
Lees verder