zaterdag 2 juli 2022

Volkswagen introduceert ID. AERO

AUTOZINE
Volkswagen introduceert ID. AERO
Met de wereldpremi?re van de ID. AERO concept car in China toont Volkswagen hoe de eerste volledig elektrische limousine van het merk eruit kan komen te zien. Volkswagen gaat het toekomstige model wereldwijd aanbieden in het hogere middenklassesegment. Het aerodynamische ontwerp levert volgens de fabrikant een royale hoeveelheid binnenruimte op. De productieversie voor China wordt naar verwachting in de tweede helft van 2023 gelanceerd. Datzelfde jaar start Volkswagen in Emden met de productie van de Europese uitvoering.
Lees verder

Honda prijst Civic 2022
Honda heeft de prijzen bepaald van de gloednieuwe Civic. De prijs voor de 11e generatie Civic begint vanaf 35.680 euro. De auto is alleen verkrijgbaar als hybride en standaard uitgerust met Hondas tweemotorige e:HEV (hybrid electric vehicle) aandrijflijntechnologie. De lancering van de auto markeert de voltooiing van de Electric Vision-strategie van het merk om al zijn courante personenautos in Europa tegen eind 2022 ge?lektrificeerd te hebben.
Lees verder

Hyundai toont IONIQ 6
Hyundai heeft het ontwerp onthuld van de gloednieuwe IONIQ 6, het tweede model van Hyundais line-up-merk IONIQ dat zich exclusief richt op volledig elektrische autos. De IONIQ 6, die het predicaat Electrified Streamliner krijgt, is zeer aerodynamisch vormgegeven om een zo groot mogelijk rijbereik te realiseren.
Lees verder

Tesla opent 800ste Supercharger in Europ
In de laatste weken zijn er weer een aantal Superchargerlocaties in gebruik genomen en vandaag heeft Tesla de 800e locatie in Europa geopend. Bijna 9.000 Superchargers zijn verdeeld over deze locaties, verspreid over 30 landen in Europa. In Letland is eerder deze maand de eerste locatie van het land geopend.
Lees verder

Renault Austral nu te reserveren
De volledig nieuwe Renault Austral is per direct online te reserveren. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italil en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is. Sinds de onthulling van de nieuwe Renault Austral in maart 2022 hebben al meer dan 34.000 ge?nteresseerden zich aangemeld voor het Austral Now-klantenrelatieprogramma. Dit biedt exclusieve content via het eigen online platform, terwijl gebruikers kunnen rekenen op digitale activeringscampagnes tot aan de marktintroductie van de Renault Austral.
Lees verder