Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Toyota Land Cruiser

AUTOZINE
Autotest: Toyota Land Cruiser
De Land Cruiser is al decennia een begrip. Deze terreinwagen van Toyota heeft naam gemaakt door jungles te bedwingen en woestijnen te doorkruisen. Maar de wereld verandert, waardoor er steeds minder behoefte is aan onoverwinnelijke off-roaders. Toch heeft Toyota de Land Cruiser aangepast voor modeljaar 2022. Hoe past deze mastodont nog in de moderne wereld?
Lees verder

Mercedes-Benz kondigt EQE SUV aan
Mercedes-Benz kondigt de EQE SUV aan. De EQE SUV is de veelzijdige variant van de EQE sedan. Net als laatstgenoemde beschikt de EQE SUV over de belangrijkste innovaties uit de EQS, maar tegelijkertijd is hij dynamischer dan de EQS SUV. Qua hoofd-, been- en elleboogruimte is de vijfpersoons EQE SUV volgens Mercedes-Benz een van de ruimste voertuigen in zijn klasse. Op 16 oktober 2022 beleeft de EQE SUV zijn wereldpremiere.
Lees verder

Polestar 6 gaat in productie
Polestarbevestigt plannen om het Polestar-studiemodel voor een elektrische roadster in productie te nemen. Het productiemodel wordt naar verwachting in 2026 gelanceerd als de Polestar 6 elektrische performance roadster. Ge?nteresseerde kopers in alle actieve Polestar-markten kunnen vanaf 16 augustus 2022 online een productieplek reserveren.
Lees verder

Autotest: Alpine A110
De Alpine A110 dankt zijn succes aan een compromisloos concept. Het is een pure sportwagen met lichtgewicht bouw. Vanaf het begin waren er daarom twee versies: een zeer snelle versie met een minimale uitrusting en een iets minder snelle met een rijkere uitrusting. Nu introduceert Alpine de GT, die luxe en sportiviteit zou combineren. Is dit de ideale A110?
Lees verder

Porsche introduceert 911 GT3 RS 2022
Porsche introduceert de nieuwe 911 GT3 RS. Bij de 386 kW (525 pk) circuitauto-met-een-kenteken is meer racetechnologie dan voorheen toegepast. Naast de hoogtoerige atmosferische motor met honderd procent race-dna en een intelligente lichtgewicht constructie bewijzen vooral de koeling en de aerodynamische systemen de directe relatie met zijn autosportbroer, de 911 GT3 R.
Lees verder