dinsdag 23 augustus 2022

Barrelbrigade 2022 - De koevoet van Joep

AUTOWEEK
Barrelbrigade 2022 - De koevoet van Joep
Tot nu toe was deze Barrelbrigade vooral een kwestie van mooi zijn, gunnen en bandjes trappen. Maar nu zet keurmeester Joep Schuurman van Carrec
Lees verder

Ford Fiesta 2.0-16V ST - Op de rollenbank
Al voordat hij zijn rijbewijs had, stond bij de nu negentienjarige Cornee Koppen deze Ford Fiesta ST klaar. We kunnen ons voorstellen dat het vroeg
Lees verder

Volvo C40 vs. Volkswagen ID5 - Dubbeltest
Met de ID.5 voegt Volkswagen in Europa een derde model aan het elektrische ID-aanbod toe. Helemaal nieuw is hij niet, want het gaat in feite om een ID.4 met een wat gestroomlijndere koets. Precies zoals de Volvo C40 zich tot de XC40 verhoudt.
Lees verder

Fiat 500e Cabrio vs. Smart EQ ForTwo Cabrio - Dubbeltest
Terwijl het aanbod elektrische auto's bijna dagelijks groeit, neemt het aandeel van cabriolets al jarenlang af. Open én elektrisch rijden is zelfs vrijwel onmogelijk, maar juist aan de onderkant van de EV-markt treffen we de twee uitzonderingen op die regel.
Lees verder

Shelby GT500 Code Red: de meest extreme ooit
De volgende generatie Ford Mustang staat te trappelen om zich aan de wereld te laten zien, maar Shelby is nog niet klaar met de huidige. Het tilt de toch al extreme Shelby GT500 naar een nieuw niveau en noemt 'm Code Red.
Lees verder