Doorgaan naar hoofdcontent

BMW en Tomorrowland presenteren de wereldpremière van de BMW iX1 om de eerste dag van de festiviteiten te vieren

BMW GROUP
BMW en Tomorrowland presenteren de wereldpremière van de BMW iX1 om de eerste dag van de festiviteiten te vieren
#UNITEDINJOY: het motto van de samenwerking tussen BMW en Tomorrowland dit jaar. Co-creatie: de wensen en ambities van festivalbezoekers verzameld op de BMW iX1 x Steve Aoki. Activatiecampagne op Brussels Airport in „The Magical Forest of Joy" van BMW. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group biedt een eerste blik op de nieuwe ontwikkelingslocatie in Sokolov.
Met de vroege inzet van twee baanvakken ontwikkelt de BMW Group testscenario's voor nieuwe assistentiesystemen voor autonoom rijden. Exclusieve testritten met prototypes op een zes kilometer lang circuit in snelwegstijl. Naar verwachting volledig operationeel in de zomer van 2023. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Batterijproductie in BMW fabriek Leipzig flink verhoogd met tweede productielijn voor batterijmodules.
+++ Uitbreiding van de productie van e-componenten +++ Productie van batterijmodules voor de BMW i4 +++ €70 miljoen geïnvesteerd +++ 250 nieuwe banen gecreëerd +++ Fabriek manager Petra Peterhänsel: „De fabriek in Leipzig blijft geëlektrificeerd" +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Winstgevend eerste halfjaar — BMW Group blijft op koers onder moeilijke omstandigheden.
Onder zeer wisselvallige omstandigheden bleef BMW Group op koers in de eerste helft van 2022. Met flexibiliteit en expertise ging het concern de uitdagingen aan, waaronder aanhoudende verstoringen van de toeleveringsketen en knelpunten op het gebied van halfgeleiders en specifieke leveranciersonderdelen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Statement Dr Nicolas Peter, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, Finance, Conference Call Kwartaalrapport 30 juni 2022
Statement Dr Nicolas Peter, Conference Call Q2 2022
Lees verder