Doorgaan naar hoofdcontent

Land Rover onthult Defender Works V8

AUTOZINE
Land Rover onthult Defender Works V8
Land Rover Classic presenteert de exclusieve, door expedities ge?nspireerde Classic Defender Works V8 Trophy II, waarvan slechts 25 exemplaren worden geproduceerd. Het model is een eerbetoon aan de wereldwijde offroad- en ontdekkingsexpedities waaraan het merk de afgelopen decennia heeft deelgenomen.
Lees verder

Rolls-Royce test Spectre
In september 2021 bevestigde Rolls-Royce dat werd begonnen met de tests van de Spectre, het eerste volledig elektrische model van het merk. Om te waarborgen dat de auto een echte Rolls-Royce wordt, doorloopt hij momenteel het zwaarste testprogramma uit de geschiedenis van het merk. De Spectre wordt getest over 2,5 miljoen kilometer, een simulatie van 400 jaar praktijkgebruik. De eerste exemplaren van de Sceptre worden in het vierde kwartaal van 2023 afgeleverd.
Lees verder

NIO opent fabriek in Europa
NIO opent een fabriek in Europa. P?ter Szijj?rt?, Minister van Hongaarse Buitenlandse Zaken en Handel, en Hui Zhang, Vice President of NIO Europe Office, hebben gezamenlijk aangekondigd dat de in Pest megye gevestigde NIO Power Europe Plant in september 2022 in gebruik wordt genomen.
Lees verder

Autotest: Land Rover Range Rover
Een auto die geschikt is om serieus mee in het terrein te rijden moet daar in de basis voor zijn ontworpen. Ook luxe kan niet zomaar achteraf worden toegevoegd. Helaas staan de eisen voor luxe en terreinwaardigheid vaak haaks op elkaar. Toch slaagde Land Rover er in 1969 in om met de "Range Rover" de eerste luxe terreinwagen te bouwen. Hoe ziet de Ranger Rover voor 2022 er uit?
Lees verder

Lexus prijst vernieuwde ES 2023
De Lexus ES is vernieuwd voor modeljaar 2023. Met een nieuw multimediasystemen met touchbediening en cloud-based navigatie is de Lexus ES klaar voor 2023. Dit najaar staan de eerste exemplaren van de vernieuwde Lexus ES in de Nederlandse Lexus-showrooms. De ES is te bestellen vanaf 58.995 euro.
Lees verder