Doorgaan naar hoofdcontent

Renault presenteert Hippie Caviar Motel

AUTOZINE
Renault presenteert Hippie Caviar Motel
Renault onthult binnenkort de Hippie Caviar Motel, een conceptauto op basis van de volledig nieuwe Kangoo L2 E-Tech electric. De auto is getransformeerd tot een veelzijdige, duurzame en uitnodigend luxueuze camper die avontuurlijke en sportieve reizigers alle ruimte biedt om eropuit te trekken. Renault zet met deze conceptauto een nieuwe stap in zijn strategie voor de ontwikkeling van avontuurlijke vrijetijdsauto's.
Lees verder

Opel toont Crosscamp Flex
Op de Caravan Salon in D?sseldorf, die plaatsvindt van 26 augustus tot en met 4 september 2022, presenteert camperspecialist Crosscamp het prototype van de batterij-elektrische Crosscamp Flex op basis van de Zafira-e Life. Die combineert de praktische flexibiliteit van de Zafira-e met de mogelijkheid om er emissievrij op uit te trekken met een camper.
Lees verder

Kia EV9 verkeert in laatste testfase
Kia is gestart met de laatste, intensieve testen van de EV9. De grote en volledig elektrische SUV, die in het eerste kwartaal van 2023 wordt gelanceerd, is het nieuwe vlaggenschip van het merk. De EV9 is in 44 maanden tijd ontwikkeld om de nieuwe Kia-standaard te worden in design, prestaties, actieradius, rijdynamiek, technologie en comfort. Op elk van deze onderdelen wordt hij momenteel tot het uiterste getest in het R amp;D-centrum van Kia in Namyang (Korea).
Lees verder

Tesla Model Y nu ook als RWD
Model Y Rear Wheel Drive is nu beschikbaar in Europa. Klanten in Nederland kunnen nu onze volledig elektrische middelgrote SUV bestellen vanaf 49.990 euro met leveringen vanaf december 2022. De aandrijflijn van Model Y Rear Wheel Drive, de aerodynamica en Teslas expertise in batterijtechnologie zorgen voor een actieradius tot 455 kilometer (WLTP).
Lees verder

BYD introduceert elektrische auto's
BYD wil in het najaar van 2022 belangrijke Europese markten betreden met een reeks personenautos. De fabrikant introduceert drie volledig elektrische personenwagen-modellen: de sedan HAN voor het E-segment; de TANG, een SUV; en de ATTO 3, een elektrische SUV voor het C-segment. De HAN, de TANG en de ATTO 3 worden in oktober aan de wereld voorgesteld tijdens de Autosalon van Parijs 2022.
Lees verder