Doorgaan naar hoofdcontent

BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Zuidoost-Europa. Dag 7.

BMW GROUP
BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Zuidoost-Europa. Dag 7.
Zuid-Afrika wint de BMW Motorrad International GS Trophy 2022. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Zuidoost-Europa. Dag 6.
De lange weg naar huis. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Revolutie in de auto-industrie: Onderdelen gemaakt van gerecyclede visnetten.
+++ Uniek recyclingproces creƫert een gerecycled plastic materiaal uit oceaanafval +++ CO2-uitstoot wordt met 25 procent verminderd in vergelijking met conventioneel geproduceerde onderdelen +++ Oceaanplastic gebruikt om vloermatten te maken in de BMW iX en de BMW X1 +++ Tegen 2030 wil BMW Group thermoplasten van 40 procent gerecycled materiaal gebruiken in haar nieuwe voertuigen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Het leven zit vol kleur: de nieuwe MINI Multitone Edition viert diversiteit.
De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs – gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks – is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.
Lees verder

BMW Group Sustainability through Innovation 2022.
BMW Group ziet innovatie als de sleutel tot voortdurende verhoging van het rijplezier dat zijn auto's bieden en het bereiken van zijn ambitieuze duurzaamheidsdoelen – de toekomst van mobiliteit dus. Met ruim honderd jaar ervaring en hoogwaardige technologische expertise richt BMW Group zich op de ontwikkeling van aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen die in harmonie zijn met het milieu, de kwaliteit van leven en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Lees verder