donderdag 8 september 2022

EV Jaarboeken nu ook voor bedrijfswagens

AUTOZINE
EV Jaarboeken nu ook voor bedrijfswagens
Binnen amper twee jaar zit er voor gebruikers van busjes en bestelautos niets anders op dan elektrisch te gaan rijden. Per 1 januari 2024 vervalt immers stapsgewijs de BPM-vrijstelling, en vanaf 2025 worden zero-emissiezones van kracht in het hele land. Liefst 24 gemeenten hebben de invoering van zulke zones al bevestigd. Maar welke elektrische bestelauto is de beste? De plussen en minnen van alle 29 leverbare modellen zijn voor het eerst verzameld in een EV Jaarboek: Alle Elektrische Bestelautos.
Lees verder

Seat Ibiza nu met maandabonnement
Met Seats nieuwe flexibele maandabonnement, dat na ??n maand kosteloos opzegbaar is, is de Ibiza nu binnen drie dagen te rijden. Zorgeloos rijden is verzekerd: bij het vaste maandbedrag is, met uitzondering van de brandstof, alles inbegrepen. Met private lease biedt Seat ook flexibele mogelijkheden met een looptijd van minimaal 1 jaar tot 48 maanden.
Lees verder

Ford introduceert E-Transit Custom
Ford introduceert de E-Transit Custom. Dankzij de nieuwste generatie batterijtechnologie biedt de nieuwe Ford E-Transit Custom een theoretische actieradius tot 380 kilometer en is snelladen met een vermogen tot 125 kW mogelijk. Ook profiteren klanten van Ford Pro's totaaloplossingen om het opladen te beheren en te optimaliseren. De nieuwe generatie biedt een laadvermogen tot 1.100 kg, een verlaagde laadvloer voor een gemakkelijkere toegang en een maximum trekgewicht tot 2.000 kg.
Lees verder

Red Dot Awards voor Moving Inspiration
Kia heeft twee Red Dot Awards gewonnen voor het Moving Inspiration Project van het merk, een designinstallatie ter ondersteuning van de Italiaanse lancering van de volledig elektrische EV6. De jury van de red Dot Awards bekroonde de installatie en bijbehorende communicatiecampagne met de onderscheidingen Advertising en Spatial Communication.
Lees verder

Jeep wil elektrisch SUV merk worden
Jeep kondigt volledig elektrische 4xe-voertuigen aan. Dit als onderdeel van een duurzame transformatie om een elektrisch SUV-merk te worden. Het plan toont vier nieuwe en volledig elektrische SUVs voor Europa en Noord-Amerika tegen eind 2025. Als onderdeel van een doorlopend allesomvattend productplan moet 50% van de verkoop van het merk Jeep in de VS tegen 2030 volledig elektrisch zijn, terwijl 100% van de Europese verkoop tegen die tijd volledig elektrisch zal zijn.
Lees verder