donderdag 15 september 2022

Ferrari onthult Purosangue

AUTOZINE
Ferrari onthult Purosangue
Ferrari heeft in de omgeving van het Teatro del Silenzio in Lajatico (Pisa) de Purosangue onthuld; de eerste vierpersoons vierdeurs ooit in de 75-jarige historie van het merk met het steigerende raspaard.
Lees verder

Land Rover Defender als 75th Edition
Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op eigen wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het verhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. Land Rover levert de speciale 75th Edition in Nederland alleen als Defender 110 P400e Electric Hybrid (PHEV).
Lees verder

GSe komt terug als submerk van Opel
GSe: drie letters met een sterke herkenbaarheid voor klanten en liefhebbers van Opel. Drie letters die symbool staan voor extra rijk uitgeruste, sportieve modellen. Behalve dat de Duitse autofabrikant vanaf 2024 van elk model in het gamma ook een ge?lektrificeerde versie aanbiedt en vanaf 2028 een volledig elektrisch merk wil zijn in Europa, blaast Opel GSe nieuw leven in als een nieuw submerk in het topsegment.
Lees verder

Audi e-tron GT krijgt designpakket
Audi exclusive, de maatwerkafdeling van het merk met de vier ringen, heeft speciaal voor de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT het smaakvolle Designpakket bicolor Audi exclusive ontwikkeld. Daarmee krijgt het interieur van de elektrisch aangedreven gran turismos een exclusieve en kleurrijke uitstraling.
Lees verder

Ford introduceert 7e generatie Mustang
Ford heeft het doek van de volledig nieuwe Mustang getrokken. De Amerikaanse sportcoup? heeft een nieuwe digitale cockpit, een nieuwe V8-motor en een scherpere styling. Dankzij de opgewaardeerde hardware, software en afstelling, zijn de atletische talenten van de Mustang aangepast. De Coup? en Convertible hebben een nieuwe Gen IV 5,0-liter V8-motor met een nog betere respons en betere prestaties dan voorheen.
Lees verder