vrijdag 9 september 2022

Mercedes-Benz en Rivian slaan handen ineen

AUTOWEEK
Mercedes-Benz en Rivian slaan handen ineen
Mercedes-Benz en het Amerikaanse Rivian willen gaan samenwerken voor de ontwikkeling en productie van bedrijfsauto's met een elektrische aandrijflijn. Dat moet 'over een paar jaar' resulteren in een geheel nieuwe fabriek in Europa.
Lees verder

Verstappen eindelijk hoopvol voor Monza: 'Nu is het anders'
Max Verstappen heeft niet bepaald een lekkere geschiedenis op Monza. Dit jaar kon er wel eens een einde komen aan de worstelingen van de Nederlander op het Italiaanse circuit.
Lees verder

Koningin Elizabeth hield graag zelf het stuur in handen
De Britse koningin Elizabeth was op meerdere vlakken een bijzonder mens, die dan ook door velen zeer gemist zal worden. Het was een vorstin die ondanks haar rol ook zo haar eigen gebruiken in stand hield. Zo nam ze tot op hoge leeftijd graag zelf nog het stuur in handen.
Lees verder

ANWB: 'Uitzonderlijk veel pechmeldingen afgelopen zomer'
De ANWB heeft een bijzonder drukke zomer achter de rug als het aankomt op pechmeldingen. Zelfs vergeleken met de laatste zomer vóór corona kwamen Nederlanders in binnen- en buitenland bijzonder vaak in de problemen.
Lees verder

Porsche en Red Bull officieel niet met elkaar in zee
Porsche en het Formule 1-team van Red Bull zetten officieel een streep door de met potlood ingetekende plannen om in de F1 samen te gaan werken. De twee partijen kunnen het niet eens worden over de samenwerking.
Lees verder