Doorgaan naar hoofdcontent

MINI Copper als Multitone Edition

AUTOZINE
MINI Copper als Multitone Edition
De MINI Copper is tijdelijk beschikbaar in een Multitone Edition. Deze is gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks en is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.
Lees verder

Dacia toont Manifesto conceptcar
Met de MANIFESTO geeft Dacia een visie op een stoere, robuuste, betaalbare en milieuvriendelijke auto. Deze concept car is een living lab boordevol idee?n die in verbinding staan met de natuur, het milieu respecteren en tal van innovaties voorstellen. In sommige gevallen zullen die ook hun weg vinden naar toekomstige Dacia modellen.
Lees verder

Autotest: Renault Express
De nieuwe Renault Kangoo is de meest geavanceerde auto in zijn soort. De Kangoo is verkrijgbaar met elektrische aandrijving, razend slimme "Open Sesame"-deuren en een uitrusting op personenauto­niveau. Dat is mooi, maar heeft tot gevolg dat de aanschafprijs flink is gestegen. Daarom introduceert Renault de Express: een bestelwagen zonder fratsen.
Lees verder

Nissan maakt vanafprijs X-Trail 4 bekend
De vierde generatie van de Nissan X-Trail staat vanaf begin november 2022 bij de Nederlandse dealers. De gloednieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met flexibiliteit en is per direct te bestellen vanaf 48.390 euro.
Lees verder

VW ID. Buzz Cargo is Van of the Year
Tijdens de IAA Transportation vakbeurs in Hannover is de Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Daarmee heeft de volledig elektrische bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens nog v??r hij leverbaar is al internationale erkenning van vakspecialisten gekregen.
Lees verder