woensdag 7 september 2022

Skoda lanceert nieuwe merkidentiteit

AUTOZINE
Skoda lanceert nieuwe merkidentiteit
Skoda lanceert een nieuwe merkidentiteit, als onderdeel van de zogenaamde NEXT LEVEL Skoda STRATEGY 2030. Hierbij ligt de focus op een nieuwe designtaal, een nieuw logo en de meest ingrijpende corporate identity (CI) update in dertig jaar. Bovendien zet het Tsjechische merk de elektrificatiestrategie in een hogere versnelling: tussen nu en 2026 worden drie nieuwe, volledig elektrische modellen ge?ntroduceerd. Het VISION 7S studiemodel is de voorbode van een nieuw topmodel van Skoda. In 2030 moet meer dan 70 procent van alle in Europa verkochte Skodas elektrisch aangedreven zijn.
Lees verder

Opel Kadett A bestaat 60 jaar
De Opel Kadett A bestaat 60 jaar. Opel was in 1936 de eerste autofabrikant die een gezinsvriendelijke en vooral betaalbare compacte auto op de markt bracht: de Opel Kadett. Met zijn uit ??n stuk bestaande stalen carrosserie en laag gewicht was de Kadett een pionier. De grondlegger van de moderne compacte klasse is echter de Opel Kadett A uit 1962.
Lees verder

Nissan onthult 4e generatie X-Trail
Nissan onthult de vierde generatie van de X-Trail. De nieuwe X-Trail is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen. De nieuwe X-Trail is het tweede model in Nissans Europese modellenaanbod dat is voorzien van de e-POWER aandrijflijn. Dit systeem is exclusief voor Nissan en geeft een unieke invulling aan elektrificatie. e-POWER biedt de rijbeleving van een EV, zonder dat opladen nodig is.
Lees verder

Autotest: Volkswagen ID.Buzz
Volkswagen is in rap tempo aan het omschakelen naar elektrische aandrijving. Echter, een model dat al in een zeer vroeg stadium (2004!) werd aangekondigd, liet het langst op zich wachten. Nu is het zo ver: de ID.Buzz is klaar voor het grote publiek. Rijdt deze nieuwe versie van de klassieke bestelbus zo goed als hij er uitziet?
Lees verder

Vegan interieur voor alle BMWs in 2023
BMW Group brengt in 2023 de eerste modellen met volledig veganistische interieurs op de markt. Dit is vooral mogelijk door de toepassing van innovatieve materialen met leerachtige eigenschappen. Deze materialen zijn zelfs te gebruiken voor het stuurwiel dat moet voldoen aan veeleisende criteria op het gebied van gevoel, uitstraling en slijtvastheid. Volledig veganistische interieurs zijn vanaf 2023 voor het eerst beschikbaar voor modellen van zowel BMW als MINI.
Lees verder