Doorgaan naar hoofdcontent

Subaru verkoopt 5 miljoen EyeSights

AUTOZINE
Subaru verkoopt 5 miljoen EyeSights
Subaru heeft in juni 2022 de grens van vijf miljoen verkochte Subarus met EyeSight-rijhulpsysteem wereldwijd overschreden. De mijlpaal werd bereikt 14 jaar en een maand nadat het systeem in mei 2008 voor het eerst in Japan werd ge?ntroduceerd.
Lees verder

Polestar 6 LA nu al uitverkocht
Polestar heeft overweldigende reacties ontvangen sinds het vrijgeven van de productieplekken voor de Polestar 6 LA Concept edition op 16 augustus. Alle 500 beschikbare productieplekken die Polestar heeft aangekondigd tijdens de lancering van de elektrische roadser op onder meer het Pebble Beach Concours dElegance in Californi?, zijn binnen een week gereserveerd.
Lees verder

Mazda CX60 vanaf 3 september in showroom
De Mazda CX-60 Plug-In Hybrid staat vanaf 3 september in de Nederlandse showroom. Het is de eerste Plug-in Hybride van het merk in het Europese SUV-segment. De Mazda CX-60 is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, voor een vanafprijs van 53.690 euro inclusief kosten rijklaar maken.
Lees verder

Autotest: Mini Electric
Mini staat bekend om de klassieke vormgeving en het dynamische weggedrag. Echter, ook Mini moet groener worden en daarom is er nu ook een elektrisch aangedreven versie van het iconische model. Maar past elektrische aandrijving wel bij een retro-model? En is een groene Mini even aantrekkelijk als de varianten met een conventionele verbrandingsmotor?
Lees verder

Kia start productie vernieuwde XCeed
In het Slowaakse Zilina is de productie van de vernieuwde Kia XCeed van start gegaan. Door vergaande automatisering is het productieproces relatief effici?nt en duurzaam.
Lees verder