Doorgaan naar hoofdcontent

Weblog Bas: 'Displays domineren, alsof alles bijzaak is geworden'

AUTOWEEK
Weblog Bas: 'Displays domineren, alsof alles bijzaak is geworden'
De XPeng P5 is een vrij routineuze, minder elegante herinterpretatie van de Model 3. De Toyota Bz3 – waarom die onmogelijke namen? – is een verjapanste Model 3 met BYD-techniek uit China, en het ontwerp is zo ontworteld als zijn herkomst. Dan heb je nog de Nio ET5 en de BYD Han – beide geen […]
Lees verder

40 procent van Nederlandse automobilisten rijdt te snel
60 procent van de Nederlandse automobilisten houdt zich aan de maximaal toegestane snelheid, 40 procent rijdt te snel. Dat blijkt uit onderzoek van het Nationaal Dataportaal Wegverkeer.
Lees verder

Porsche 928 (1981) - Klokje Rond Klassiek
Er zijn maar weinig autoliefhebbers die er niet van dromen om ooit een Porsche te bezitten en dat het liefst een 911. Ook voor Niek Lichtenberg staat die nog steeds op het verlanglijstje, maar dat doet niets af aan zijn diepgewortelde liefde voor de 928. Een kleine drie jaar geleden ontfermde hij zich over dit exemplaar, waaraan inmiddels ruim 70 procent is versleuteld.
Lees verder

Ford Mustang (2002) - Liefhebber Gezocht
Wordt de nieuwe Ford Mustang je prijstechnisch veel te gortig, weet dan dat je ook voor een relatieve habbekrats al Mustang kunt rijden.
Lees verder

Aion Hyper SSR komt op Ferrari's jagen
Het Chinese merk Aion komt met een nieuwe elektrische supercar. Dit is de Aion Hyper SSR, compleet met vlinderdeuren en 1.125 pk.
Lees verder