Doorgaan naar hoofdcontent

Jos wint Monteberg Rally: 'Dit doet me enorm goed'

 
Jos wint Monteberg Rally: 'Dit doet me enorm goed' 
Jos Verstappen heeft de Monteberg Rally in een verrassende ontknoping op zijn naam geschreven. Het was voor Jos zijn eerste rally van het jaar en in de voor hem nieuwe Skoda Fabia RS Rally2-auto. Samen met copiloot Renaud Jamoul wist de 51-jarige coureur in het westen van BelgiĆ« zijn eerste rally te winnen, een knappe prestatie. Gedurende de dag voelde Jos zich steeds beter thuis op het parcours en nadat hij de laatste drie stages winnend had afgesloten, eindigde hij op exact dezelfde eindtijd als Davy Vanneste. De reglementen schrijven voor dat de uitslag van de eerste stage dan doorslaggevend is en aangezien Jos die als snelste had voltooid, werd hij zodoende als winnaar van de Monteberg Rally uitgeroepen, voor de Belg Vanneste. "Dit doet me enorm goed. Het was een moeilijke periode voor me omdat ik een paar maanden niet kon rijden", aldus een breed grijnzende Jos. "Dat ik op deze manier terugkeer, daar ben ik super tevreden mee. Toen het gedurende de dag begon te regenen, was het echt verraderlijk glad,... Lees verder  


Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.